• Na het afscheid dat DHSC afgelopen week nam van trainer coach Mark Verkuijl zaten de gebroeders Jeffrey en Wesley Sneijder op de bank om DHSC aan een overwinning te gaan helpen. In de warming-up liep Quinzairo  al een blessure op (schouder uit de kom ) en kon naar het ziekenhuis worden vervoerd. Dit was natuurlijk een tegenvaller voor DHSC. DHSC begon zeer goed aan de wedstrijd en speelde met lef en passie. In de 8e minuut resulteerde dit in een mooi schot van Abdel dat op de lat eindigde. (Abdel speelde deze wedstrijd als middenvelder en deed dit uitstekend). DHSC  bleef het initiatief behouden en raakte na een kopbal van Kenneth weer de lat. Kort voor rust kon DHSC  na een mooie kopbal van Abdel zelfs op voorsprong komen maar dankzij een uitstekende redding van de keeper van Huizen gebeurde dit niet. De rust werd bereikt met een 0-0 stand. De tweede helft was nog geen twee minuten oud toen Soufian na goed voorbereidend werk van Kenneth de dik verdiende 0-1 scoorde. Huizen, -dat toch op de 5e plaats stond- had aanvallend weinig in te brengen tegen de DHSC verdedigers en de kansen in de tweede helft waren toch echt voor DHSC.  De aanwezigen zagen een schot van Kenneth dat tegen de paal belandde en een mooie lob van Ilias die net naast het doel verdween. Het was nog even billen knijpen toen Huizen alles op alles ging spelen maar echte kansen leverden dit niet op en zo bleef het 0-1. Een verdiende overwinning voor DHSC dat een heerlijke wedstrijd speelde. Conclusie: Met passie en vooral beleving kom je een heel eind. En last but no least: Een groot compliment voor en aan Tom Dam -voormalig speler van het zondagteam dat in de 4e klasse speelde- die  een uitstekend debuut maakte in de 4e divisie. Op naar meer wedstrijden Tom.