• Op het prachtige sportpark in Noordwijk begon DHSC best wel goed aan de wedstrijd tegen S.J.C. .
  In de 8e minuut resulteerde dit in een mooie kans voor Kenneth.
  De bal werd echter gestopt door de keeper.
  Het beloofde veel en de toeschouwers gingen er er eens goed voor zitten. Toen Olaf drie minuten later net naast schoot dachten wij dat dit wel eens een mooie middag kon worden.
  Maar helaas in de 12e minuut scoorde S.J.C. uit de eerste de beste aanval en door te slap ingrijpen van de DHSC rechtsback de 1-0.
  Het spel van DHSC werd steeds slordiger. 
  Er werd veel balverlies geleden en toen vijf minuten voor rust Abdel het veld moest verlaten met waarschijnlijk een hamstringblessure en het nog eens vijf minuten duurde voordat er een wisselspeler gereed was om in te vallen stond het al 2-0 voor S.J.C. .
  In de tweede helft was er een fase in de wedstrijd dat DHSC er weer in ging geloven.
  DHSC kreeg een aantal kleine kansen en toen Jesse na een mooie voorzet van Soufian de  2-1 maakte dachten spelers en supporters dat er nog wat te halen viel.
  Maar helaas, zoals wel vaker dit seizoen ging het weer mis mede omdat teveel spelers hun man lieten lopen. 
  S.J.C. scoorde de  3-1 en in de laatste minuut scoorde zij door een misverstand in de DHSC verdediging de  4-1 wat tevens de einduitslag was.

  Conclusie: 25 minuten van de gehele wedstrijd loopt DHSC “aardig” te voetballen en daarna oogt het allemaal wat apathisch en lijkt het wel of iedere speler niet meer bij de les is en weet wat hij moet doen. 
  As.zaterdag tegen Ajax thuis moet het veldspel echt beter verzorgd zijn.