• 28 maart jl. speelde DHSC de uitwedstrijd tegen Hollandia uit Hoorn. Om 20.00 uur werd er aan de boorden van het Markermeer afgetrapt. DHSC begon sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde in de eerste 15 minuten in twee grote kansen. Eén voor Nordin die na twee of drie mooie schijnbewegingen te hebben gemaakt net niet goed kon afronden. De tweede kans was voor Dion die naar goed doorzetten alleen voor de keeper verscheen die helaas voor DHSC een knappe redding verrichte. Hierna ontstond er een echte sportieve vechtwedstrijd waar het hobbelige veld zeker debet aan was. Hollandia kwam er in de eerste helft niet aan te pas maar zij kregen vlak voor rust -na een mooi één tweetje-  toch een schietkans. De bal raakte de bovenkant van de lat. De rust werd met een 0-0 stand bereikt. 
    De tweede helft was van DHSC kant iets minder. Hollandia speelde iets beter en DHSC mocht van geluk spreken dat na een mooie aanval van Hollandia de bal op de paal eindigde. Van goed voetbal was echter - mede door het hobbelige veld-  geen sprake meer al was de inzet van beide partijen groot. Heel even dacht DHSC er in de 90ste minuut  met de winst vandoor te gaan toen een vrije trap van Tommy vanaf een meter of vijfendertig richting de kruising vloog maar helaas voor DHSC verwerkte de keeper van Hollandia met een prachtige safe de bal tot corner.Toen de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd floot was iedereen wel tevreden met de gelijke 0-0 eindstand.
     
    Conclusie: De DHSC toeschouwers hebben weer genoten van de strijdlust.  Er staat een echt een team in het veld dat bereid is voor elke meter te vechten en dat is bijzonder leuk om te zien.Tweede paasdag naar Hoogland en daar gaat DHSC weer voor de drie punten.