• Onder een lekker zonnetje werd er om 14:00 uur afgetrapt op Sportpark Wesley Sneijder.
    DHSC startte met een redelijk gehavende ploeg (Niels, Rodney, Abdel en Tom ontbraken) aan de wedstrijd. In de eerste helft gebeurde er niet veel.
    Er was één mooie kans. Uit een corner van Soufian kopte Lars rakelings over.
    De tweede helft zorgde voor meer spektakel met wat kansen over en weer.
    In de 55e minuut was er een fout bij het inspelen van de bal en WV- HEDW speler Dean van Zwieten strafte dit af door de 0-1 te scoren.
    Hierna herpakte DHSC zich heel goed en begon beter te spelen. In de 71e minuut  schoot  Dion op prachtige wijze de 1-1 binnen en toen Kenneth -door goed doorzetten-  vier minuten later de 2-1 scoorde leken de drie punten binnen maar de laatste tien minuten van de wedstrijd werd WV-HEDW toch sterker en dat resulteerde in een paar mooie kansen voor de bezoekers.
    Uiteindelijk schoot Timo van Roesbrugge in de 95e minuut de welverdiende gelijkmaker binnen.
    DHSC had na een moeizame voorbereiding -waarin door de weersomstandigheden- geen oefenwedstrijden gespeeld konden worden gestreden.
    Zonder een goede voorbereiding -waardoor er een aantal DHSC’ers toch er door heen zaten-  een punt behalen tegen een team dat al een aantal oefenwedstrijden had gespeeld is toch een prestatie en het blijft jammer dat de gelijkmaker alsnog werd gescoord. Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen.