• Na de prachtige overwinning vorige week tegen Ajax kon DHSC tegen Huizen -dat kampioen kon worden-  een goed vervolg geven.
    Makkelijk ging het niet want vanaf de aftrap lieten de gasten zien dat ze niet voor niks bovenaan de  Met verzorgd voetbal maakten ze het DHSC moeilijk en kregen ook kansen.
    De eerste de beste kans van DHSC  -na goed druk zetten van het hele team- was raak. Soufian maakte de 1-0 wat tevens de ruststand was.De tweede helft begon DHSC sterk aan de wedstrijd en dat leverde -na een mooie actie van Samba-  een penalty op toen een speler van Huizen hands maakte. De penalty werd door Tommy feilloos ingeschoten. ( 2-0) Huizen ging nog meer druk zetten en DHSC ontsnapte een paar keer aan een tegengoal. Via de onvermoeibare Dion en Charmant was DHSC constant aan het loeren op de counter. Het geloof in een goed resultaat zakte bij Huizen weg en DHSC bleef vrij gemakkelijk op de been. Toen Tijmen Bakker in de 89e minuut de  2-1 maakte volgde nog een paar hele spannende minuten maar de gelijkmaker werd niet gescoord. Conclusie: DHSC heeft zich weer fantastisch ingezet.  In alle linies is heel veel werk geleverd vandaar dat iedereen er na afloop behoorlijk doorheen zat.Klasse mannen en nu de volgende tegenstander Swift de punten afhandig maken.