• 4 mei jl. werd op het zonnige Sportpark De Toekomst de wedstrijd Ajax - DHSC gespeeld.
  Het is een voor DHSC geweldige middag geworden.
  Het eerste kwartier was Ajax iets sterker zonder echte kansen te creëren en uit de eerste de beste aanval van DHSC was het wel raak toen Achraf uit een corner de 0-1 scoorde.
  Hierna kreeg Nordin een dot van een kans toen hij na een mooie pass van Tommy alleen voor de keeper verscheen.  Helaas werd de harde knal door de keeper gekeerd.
  Uit het niets maakte Ajax speler Vincenzo Schep een mooie goal. (1-1) 
  Toen iedereen dacht dat dit de ruststand zou zijn maakte onze altijd zo betrouwbare keeper Melvin een fout door de bal zomaar in te leveren aan Kevin van Kippersluis die daar wel raad mee wist en de 2-1 scoorde.  Dit was een tegenvaller voor DHSC want er werd meer dan behoorlijk gevoetbald.
  De tweede helft ging DHSC verder door goed te blijven voetballen en kreeg toch ook weer wat kansen.
  Met nog ongeveer 20 minuten te spelen en er gewisseld was (Dion voor Soufian en Charmant voor Kenneth) werd de druk opgevoerd en dat leverde in de 82e minuut eindelijk de verdiende gelijkmaker op.
  Tommy schoot een vrije trap onder de muur door waardoor de keeper duidelijk verrast was. ( 2-2)DHSC bleef aandringen en werd in de 96e minuut  beloond door een mooie actie van Nordin die de bal keurig in de kruising schoot. (2-3) Het enige smetje in deze sportieve wedstrijd vond plaats in de laatste minuut. Na een schermutseling tussen Giuliani With en Nordin konden beide spelers met rood vertrekken. De conclusie van deze wedstrijd is toch dat alle aanwezige DHSC’ers  genoten hebben van de passie en het goede voetbal van DHSC. Aanstaande zaterdag (11 mei) ontvangt DHSC koploper Huizen en dat belooft weer een mooie pot voetbal te worden.