Kom stage lopen bij DHSC

Studenten en leerlingen die graag stage willen lopen bij DHSC kunnen een mail sturen naar jeugd@vvdhsc.nl. Samen zullen we dan kijken naar de mogelijkheden voor een geschikte opleidingsplek voor jou zoeken!

Het is een voetbalclub waar ieder lid zijn eigen ambitieniveau mag hebben en waar het uitgangspunt is dat alle leden met plezier op het voor hun hoogst haalbare niveau (voetbal en persoonlijk) kunnen sporten. Wij zijn een voetbalclub waar plezier, individuele ontwikkeling en verbondenheid voorop staan, waar we samen zorgen voor een goede sfeer en betrokkenheid in alle geledingen.

Wat wij zoeken

Wij zoeken iemand die:

• Affiniteit heeft met sport
  • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar is!
  • Gemotiveerd en enthousiast is tijdens het geven of ondersteunen van trainingen
  • Verantwoordelijkheidsgevoel heeft
  • Zich kan inleven in de belevingswereld van kinderen van 8 tot en met 12 jaar of ouder!

MBO-opleiding: erkend leerbedrijf voor verschillende richtingen

Leerlingen van het VMBO, HAVO en VWO kunnen een maatschappelijke stage doen.
Je kunt je hiervoor inschrijven via de site van de Stagemarkt, als hier geen geschikte vacature meer bij staat kun je contact met mij opnemen. Meestal kunnen we een vacature op maat voor jou maken.

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven heeft DHSC erkend en goedgekeurd als leerbedrijf. Dit is van belang voor leerlingen van het MBO, denk met name aan de opleiding Medewerker sport en recreatie en Sport- en bewegingsleider.