Momenteel zijn wij druk bezig met het opzetten van onze nieuwsredactie. Zo houden wij verschillende interviews.  U kunt ons ook benaderen voor het aanleveren van een stukje tekst voor deze website. Wij, van de nieuwsredactie van deze site zullen uw bijdrage controleren en waar nodig eventueel een kleine aanpassing maken en vervolgens zo spoedig mogelijk plaatsen. Mocht u een bijlage of een foto willen sturen kunt u het beste mailen naar redactiedhsc@outlook.com

Daarnaast stellen wij ons graag aan u voor de komende reguliere nieuwsbrieven.

Mijn naam is Annette Richel, ik ben 41 jaar en gelukkig getrouwd met Martijn. Samen hebben we 2 kinderen en wonen we in Maarssen. Ik werk als Sales support en draai verschillende projecten. Mijn zoon Desley Beersma zit bij DHSC op voetbal bij JO13-2. Als hobby beheer ik verschillende websites en ben ik hobbyfotograaf. Daardoor vind ik het super leuk om DHSC te ondersteunen in het beheren van de website en het maken van een nieuwsbrief samen met Fred.

 

 

Ik ben Fred Dalderop 44 jaar,  getrouwd met Miranda en samen hebben wij 1 zoon. Ik werk al 21 jaar bij de Hema als allround dc medewerker en instructeur . Mijn hobby’s zijn voetbal & muziek. Ik heb zelf gevoetbald bij vv Utrecht, UVV, OSM75 en nu voetbal ik bij DWSM zondag 2. Voorheen was ik trainer bij OSM75 en  trainer/leider bij SVM Maartensdijk . Dit is mijn 1 e jaar bij DHSC en mijn zoon speelt in de 13-2. Het leukste vind ik om een steentje bij te dragen om DHSC verder te helpen.