Lid worden

Voetbal is er voor iedereen die plezier wil maken en dit kan bij DHSC. Plezier en sportiviteit gaan hier boven alles. DHSC beschikt over twee kunstgrasvelden en een echte grasmat. Dankzij onze kunstgrasvelden is het vrijwel altijd mogelijk om een wedstrijd te spelen en zeker te trainen.

Bent u geinteresseerd? Neem dan contact op met wedstrijdsecretaris@vvdhsc.nl of kom eens langs bij de club.

Er is nog voldoende plaats voor nieuwe jeugdleden.

Vrouwen

Er is nog plaats voor een aantal vrouwen (leeftijd 16+) om de vrouwenteams te versterken.

Voor de senioren op de zaterdag zijn de teams ook vol.

Overschrijvingen van en naar DHSC

Overschrijvingsprocedure KNVB

Vrijwilligers

DHSC is altijd op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers houden onze vereniging draaiende. Denk hierbij aan scheidsrechters, trainers, maar zeker ook bestuursleden. Helaas is er momenteel een tekort aan vrijwilligers bij DHSC. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar:
info@vvdhsc.nl.