Sinds vorig seizoen is WAM Denim, bekend om haar Italiaanse herenmode, kledingsponsor van de staf van DHSC 1. Deze zeer prettige samenwerking zorgt er voor dat de stafleden er elke zaterdag goed gesoigneerd bijlopen wanneer DHSC haar wedstrijden speelt. Vorige week dinsdag werd de staf op het WAM Denim hoofdkantoor in Beverwijk weer voorzien van de nieuwste collectie van dit modehuis.

WAM Denim heeft ook een winkel in Utrecht. Loop gerust eens binnen op de Lange Elisabethstraat 25 en laat je verrassen door de perfecte pasvorm, het frisse design, de zeer prettige prijsstelling en de kwaliteit van de WAM Denim kleding.

WAM Denim is uiteraard ook online te vinden. Ga naar: www.wamdenim.com om hun collectie van overhemden, polo’s, jassen, truien en jeans te aanschouwen.