Dit seizoen is door DHSC gevraagd om een nieuw jeugdbestuur te vormen die geheel in lijn ligt met de nieuwe weg die DHSC in wilt slaan. De afgelopen maanden hebben wij hiervoor nieuwe mensen kunnen aantrekken. Na veel vergaderingen en vele gesprekken met bestuur, leden, ouders en trainers is het nu hoog tijd om ons zelf voor te stellen. Deze vraag kwam overigens ook in de enquête naar voren.

Wij zijn o.a. ouders die blij zijn dat ons kind kan voetballen bij DHSC. Tevens zien we dat zaken nog niet of niet meer worden opgepakt. En daar gaan wij samen met jullie vorm aan geven. We gunnen jullie en onze kinderen een mooie tijd bij DHSC die ook door enthousiaste ouders wordt vormgegeven.

Wie zijn wij?

Levent Kaldi – Jeugdvoorzitter

Mijn naam is Levent Kaldi en velen zullen mij wel kennen. Ik ben Utrechter in hart en ziel. Ik wil graag wat betekenen voor de club en ben sinds 2018 lid van het bestuur, het laatste jaar als functie secretaris en nu ook als jeugdvoorzitter. Ik ben regelmatig te vinden aan de kant, hierbij hoor ik veel. Mijn doel is het onderhouden van  zoveel mogelijk contacten met iedereen zowel intern als extern. Een sterk punt van mij is om alles in goede banen te leiden, dit gebruik ik dan ook graag om wat te kunnen betekenen voor de jeugdleden. Waarbij ontwikkeling, plezier en vriendschap voorop staat.

Annette Richel – Secretaris

Mijn naam is Annette Richel en dit jaar werkzaam als Secretaris binnen het jeugdbestuur. Mijn zoon speelt in de JO14-1. Ik ben werkzaam als Sales Binnendienst. Mijn grootste passie is fotografie. Binnen de club beheer ik alle social media en ondersteun ik de activiteitencommissie en de toernooicommissie. Ik zet me graag in voor kinderen en organiseer in Maarssen ook activiteiten voor kinderen waaronder het “Mega Sport Festijn”. Ik ga er vanuit dat het nieuwe beleid structuur brengt met name voor de jeugdspelers binnen DHSC. Tevens sta ik voor gelijkwaardigheid, eerlijkheid, en openheid. Mocht je vragen hebben kan je mij altijd benaderen.

Marcel de Graaf – Wedstrijdsecretaris

Ik ben Marcel de Graaf en 18 jaar verantwoordelijk voor het wedstrijdsecretariaat. Ik heb altijd gevoetbald bij KDS, mijn zoon bij DOS en mijn kleinkinderen bij DHSC. In de loop de jaren heb ik veel meegemaakt bij DHSC en altijd wel genoten van de jeugdspelers. Ik verzorg eigenlijk alles wel, bestuur, kleding, toernooien, activiteiten, oefenwedstrijden…kortom alles! Ik hoop met al mijn kennis een goede bijdragen te leveren voor de jeugd en het nieuwe beleid.

Maarten Lambo – Hoofd Technische Commissie (TC)

Mijn naam is Maarten Lambo en sinds Maart dit jaar werkzaam als Technische Commissie (TC) binnen de club. Met mijn ervaring als jeugdtrainer (UEFA B diploma) op een hoog divisie niveau en als rol binnen de TC bij verschillende clubs wil ik binnen de club aan een fundering bouwen voor de jeugd waar de jeugd van DHSC op kan vertrouwen en het voetbalniveau omhoog gaat. Een grote rol voor mij is weggelegd om de trainers de juiste vertaalslag te laten maken naar het veld en daarbij zal ik het beleid bewaken, coördineren en uitvoeren. Dit beleid voeren kost tijd en is een meerjarenplan. Ik zie graag dat elke speler met veel spelvreugde en ontwikkeling, trots is om in het shirt van DHSC te voetballen.

Robertus van Rijnsoever – Technische Commissie (TC)

Mijn naam is Robertus en mijn zoon speelt sinds dit jaar in de onder 8 bij DHSC. Wij hebben voor DHSC gekozen omdat wij zagen wat het potentieel is van de club en hoe dit kan bijdragen aan de voetbal ontwikkeling van mijn zoon. Want voetbal is leuk.. en als je beter wordt is het nog leuker. Ik werk als coach en mediator en help mensen met het worden wie zij willen zijn en bij het komen op de plek die zij graag willen bereiken. Hierdoor snap ik welke factoren nodig zijn die verandering en vooruitgang vragen. Als trainer coach en als bachelor sportkunde zijn de voetbal velden geen onbekend terrein voor mij. Vanaf dit jaar zal ik als TC lid met mijn kennis en kwaliteiten de bijdragen leveren om onze club door de volgende fase heen te helpen en naar de volgende plek van ons potentieel. Voorop staan het proces, het plezier en de prestaties.

In het kort: ik ben goed in het vertalen van verandering en vooruitgang, ik streef naar groei en ontwikkeling, ik heb een hekel aan smoesjes, Ik hou van eerlijkheid en gelijkheid en ik beloof dat als je mijn een vraag stelt je altijd een antwoord krijgt.

Reduan – Adviserende/ondersteunende rol

Ik ben Reduan en iedereen kent mij als Baggi, ik ken bijna alle jeugdspelers wel bij DHSC. Ik heb 3 kinderen op voetbal en geniet elke keer weer van ze. Ik heb DHSC altijd geholpen waar nodig en de laatste tijd was dat als Technische Commissie. Ik heb mij stokje overgedragen aan Maarten en Robertus, uiteraard zal ik hun ondersteunen en adviseren waar nodig. Ik ben dagelijks op de club aanwezig en voor vragen sta ik voor iedereen klaar.