24-03-2020 19:00 uur

Het overleg bij de KNVB heeft nog geen duidelijkheid gegeven over de situatie na 6 april. De komende weken wordt hier meer duidelijkheid over gegeven. Laten we dit afwachten en ons aan de regels blijven houden.
Zorg voor elkaar.

24-03-2020 08:02 uur

Vandaag 24 maart is er een overleg bij de KNVB. Zodra we daar vandaan duidelijkheid krijgen zullen we de gevolgen van de nieuwe situatie in beeld brengen. Wij houden u op de hoogte door middel van onze website en facebook. Zorg goed voor elkaar!

15-03-2020 16:45 uur

Inmiddels is de onderstaande maatregel verlengt tot 6 april a.s., uiteraard volgen wij de richtlijnen van de KNVB.

12-03-2020 17:00 uur

Goedemiddag, de KNVB adviseert alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. Als DHSC zullen wij dit advies ook volgen, dus per direct zijn alle trainingen t/m 31 maart afgelast.

12-03-2020 16:40 uur

Zoals u wellicht begrepen heeft op de persconferentie vanmiddag heeft de KNVB het besluit genomen om alle wedstrijden in het betaald alsmede het amateurvoetbal af te gelasten.

Op dit moment zijn wij als DHSC samen met de KNVB in overleg over de trainingen.

Tot nader order gaan de trainingen door op basis van:
– Vrijwilligheid (gezondheid gaat voor alles)
– Probeer samenscholing van meerdere personen te verwijden.
–Mocht u uiteraard ziekteverschijnselen hebben blijf dan thuis.

Er zal vanuit de KNVB een advies komen wat betreft de trainingen, dit advies zal door DHSC uiteraard worden gevolgt.