We mogen weer!!!  Start Voetbalseizoen jeugd DHSC 2021/2022

De Corona beperkingen zijn bijna allemaal weer ingetrokken. (we moeten nog steeds 1.5 meter afstand houden). Zondag 8 augustus was “Sherida Spitse, Oranje Leeuwinnen” voetballend bij Ajax op bezoek bij de “Sneijder voetbal Academy” waar zij een training gaf aan meisjes. Uit alle grote steden waren meiden over gevlogen om training te krijgen van haar. Van 23 tot 27 augustus wordt er door de “Sneijder Academy” op het “Wesley Sneijder sportpark” een trainingsweek georganiseerd waar iedereen welkom is. Dus schrijf je in op de website: www.sneijderacademy.com.

Vanaf de week van 9 augustus zullen bovenbouw elftallen al kunnen trainen gezien de KNVB de begin van de competitie hebben vervroegd naar 4 september. Vanaf 23 augustus begint de training voor de onderbouw. Op iedere training zal iedere jeugd voetballer/ster zijn trainings-tenue die gesponsord is door hoofdsponsor “Stop Ongedierte.com” moeten dragen.

De eerste week van trainingen kunnen deze worden opgehaald bij jeugdwedstrijdsecretaris de heer Marcel de Graaf. De ouders zullen hiervoor een kledingcontract moeten tekenen.

Wij danken hoofdsponsors “Stop Ongedierte.com” en “Supermarkt PLUS Plantage Utrecht” voor het sponsoren van de kleding voor de jeugdelftallen.

De DHSC jeugd TC (Technische commissie) wordt geleid door Vernon Agata en de stafleden:

Bovenbouw: Rachid Mohktar en John Harvey Thijm

Onderbouw: Romano Nankoe en Awi Nunda

We heten ze allen welkom en succes dit seizoen. Later zullen de trainers/begeleiders/teammanagers van de jeugdelftallen worden vermeld.

Op 3 juli hebben wij een ouderbijeenkomst georganiseerd en hopen dat iedere ouder op de hoogte is wat er dit seizoen van hun verwacht word als het gaat om “ouderbetrokkenheid”. Er zijn al jeugdelftal groeps-appen gemaakt voor info. Trainers zullen de gesprekken verder met ouders op pakken en er komt voor de start van de competitie een kick off bijeenkomst voor de ouders waar de afspraken/regels nogmaals zullen worden besproken.

Alle jeugdteams hebben een trainer en we zijn nog op zoek voor bepaalde elftallen naar begeleiders/teammanagers. Heb je hier belangstelling voor? Bespreek dit met de trainer/TC.

De kantine is weer open. Vanaf volgende week bent u weer van harte welkom en natuurlijk ook bij het kijken van de oefenwedstrijden van het 1e elftal Zaterdag en Zondag.

Hou de website, jeugdelftal groepsapps in de gaten en lees de vervolg nieuwsbrief voor verdere informatie wat volgt betreffende elftallen, trainers/begeleiders, jeugdcommissie, commissies, etc.

Vriendelijke groet,

Jeugdcommissie DHSC