De activiteitencommissie heeft goede contacten met Sinterklaas en heeft kunnen regelen dat de Sint met zijn pieten op bezoek komt bij onze voetbalclub.

Op woensdagmiddag 27 november opent DHSC om 15.30 de deuren van de kantine voor alle pupillen van de groepen welpjes, JO-08 en JO-09. We starten het spectaculaire Sinterklaasfeest met een spetterende pietendisco, tot dat Sinterklaas binnen is.

Uit betrouwbare bron heeft Sinterklaas voor alle pupillen die lid zijn van DHSC en zich hebben aangemeld een presentje. Broertjes en zusjes mogen uiteraard mee, maar de Sint kan voor deze kinderen geen presentjes meenemen.

Voor de ouders graag uiterlijk 16:00 uur aanwezig, we wachten met zijn allen in de kantine! Sinterklaas zal rond 16.15 arriveren en tijdens het sinterklaasfeest zal er een DJ Jerrol aanwezig zijn. Rond 17.30 is het feest afgelopen.

Voor vrijdag 15 november aanmelden:

Omdat Sinterklaas natuurlijk graag wilt weten welke kinderen komen zodat hij de juiste presentjes mee kan nemen horen we graag wie er komt en hierdoor is aanmelden verplicht!

Aanmelden via de activiteitencommissie email: communicatiedhsc@hotmail.com o.v.v. Naam en Team!

***Kinderen die niet aangemeld zijn, zijn uiteraard wel welkom maar de Sint heeft dan helaas geen presentje mee kunnen nemen!

Tot dan!

Activiteitencommissie DHSC

Ga terug