DHSC en dit van oorsprong Chinese bedrijf hebben een overeenkomst van 3 jaar bereikt.

vSport is een technologisch bedrijf met een focus op sport. Samen met de andere bedrijven van dit concern (o.a. Sport 8, allemaal mede-opgericht door Wesley Sneijder) houden ze zich bezig met de impact van voetbalsupporters op hun club. Oprichter en directeur van al deze bedrijven is de succesvolle internet ondernemer Qiang Bai;

“Wesley en ik hebben elkaar voor het eerst ontmoet in 2011 tijdens de Italiaanse Super Cup (AC Milaan – Internazionale) in China. Sindsdien hebben we altijd contact gehouden omdat we hetzelfde beeld delen over hoe voetbalsupporters, clubs en spelers elkaar kunnen versterken in het huidige internettijdperk. Wesley sprak over DHSC en na het horen van de plannen en ambities van de club raakte we overtuigd. We zijn erg tevreden met deze 3 jarige overeenkomst. We kijken er naar uit om DHSC te ondersteunen bij het behalen van de doelstellingen voor de komende jaren”. 

Deze overeenkomst geeft DHSC de mogelijkheid om de groei voor de komende jaren door te zetten en helpt de club bij deze ambities erkent ook voorzitter Hans Berrens;

“We zijn zeer tevreden met deze overeenstemming. DHSC heeft de laatste jaren een goede ontwikkeling doorgemaakt maar we willen meer. We geloven dat deze overeenkomst ons kan helpen om de volgende stap te zetten, we kijken uit naar de toekomst”.

De sponsorovereenkomst biedt nog iets extra’s voor leden van DHSC. Een nieuw platform ontwikkeld door Sport 8: SporD, biedt iedereen de kans om DHSC te steunen. Vanaf Maandag 9 December kun je via deze webwinkel allerlei producten vinden, ideale cadeautjes voor de aankomende Kerst. Van ieder product, doneert SporD 15% van de verkoopprijs aan DHSC.

Verras deze Kerst vrienden en familie met een leuk cadeau en samen steunen we DHSC.

Kijk voor meer infomatie op www.dhsc.spord.shop

 

Ga terug