Heb je het in je om de nieuwe Wesley Sneijder te worden, kom jezelf bewijzen meld je eigen aan voor onze selectiedagen bij DHSC Utrecht.

In de mei vakantie is het dan zo ver DHSC zal in 4 dagen tijd voor alle teams haar selectiedagen hebben.

Voor alle leden zijn deze dagen verplicht en neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee. Ook nieuwe leden van buitenaf zijn van harte welkom.

Mocht je om een goede reden niet kunnen dien je dit aan te geven in de bestuurskamer.

De dagen zijn per geboortejaar ingedeeld, je dient ook de selectiedag van jou geboortejaar te bezoeken.

Na de selectiedagen gaan wij in beraad in welk team je terecht komt. Uiteraard zal dit in overleg gaan met de Trainers en ouders.

Ben je nog geen lid meld je snel aan bij de club, iedereen is welkom dus ook jij.