René  Edvi is 7 jaar oud en tekent een overeenkomst van 2 jaar bij FC-Utrecht.

René Edvi zit pas 1 jaar op voetbal bij DHSC, maar René was altijd al te vinden met een voetbal. Al vanaf dat hij kon lopen lagen zijn gedachten bij voetballen. Vanaf zijn 6de is hij begonnen met voetbal bij DHSC.  Appie El Mamouni is de trainer van de JO8-1 maar René Edvi heeft deze kwaliteiten echt van zijn opa.

Een tijdje geleden is René gescout door FC-Utrecht maar ook Vitesse en Ajax stonden in de rij. Na meerdere gesprekken tussen de clubs en de ouders en uiteraard René zelf natuurlijk is het nu eindelijk zo ver, René Edvi tekent een overeenkomst van 2 jaar bij FC-Utrecht.

DHSC en zijn ouders zijn super trots dat hij deze kans krijgt en wensen hem heel veel succes bij FC-Utrecht.

Update 14-3-2018 Gisteren was de grote dag voor René Edvi, hij werd voorgesteld bij FC-Utrecht. Het was een spannende dag voor René Edvi, maar nu gaat het toch echt beginnen. Succes!