Omdat wij van DHSC het belangrijk vinden dat Pedagogisch Sporten een belangrijk onderdeel is willen wij jullie graag voorstellen aan Jan Pieter Tuininga en John Harvey Thijm.  Momenteel zijn ze al vaak te vinden op de club en werken nauw samen maar hierbij stellen wij ze even aan u voor.

Hallo, mijn naam is Jan-pieter Tuininga. Ik ben Talentversterker bij DreamTeambuilding Nederland. Als docent bij NOCNSF (4 inzichten over Trainerschap) en Trainerscoach bij verschillende sportbonden richt ik mij op de unieke kwaliteiten van trainers, coaches en spelers zodat ze het beste uit zichzelf en anderen halen. Daarnaast werk ik samen met de Sportpedagoog waarbij trainers en teamleiders bij voetbalclubs worden ondersteund in het stimuleren van een positief sportklimaat voor jeugdvoetballers. Dit ga ik ook bij jullie doen. DHSC heeft er voor gekozen om nog meer samen te werken aan een club waar voetbalplezier en ontwikkeling voorop staan. Aan de hand van bijeenkomsten met bestuur, trainers, teamleiders en ouders (kleedkamersessies) zullen we aan de slag gaan met het creëren van een voetbalomgeving waarbij acceptatie, plezier en motivatie hand in hand gaan met prestatie!

John Harvey Thijm (voormalig voetballer DHSC/Holland) Pedagogisch sport coach van “Pro voetbal Ambassadeurs”. Tevens fluit hij jeugdwedstrijden (pedagogisch fluiten) bij DHSC en andere voetbalclubs. Onlangs heeft hij het Utrechts Sportakkoord getekend en gaat ons ondersteunen bij het opzetten van een positief jeugd sport cultuur binnen de club waarbij ouderparticipatie erg belangrijk is. Na de winterstop zal John een Meet & Greet organiseren samen met de club zodat ouders, trainers, coaches, TC en jeugd bestuursleden elkaar beter leren kennen. Binnenkort meer informatie hier over.

.