Alstublieft, de eerste nieuwsbrief van DHSC is verstuurd en zit als het goed is in je mail. Een nieuwsbrief vol informatie over oud spelers, profvoetballers en nog veel meer die mogelijk ook voor u interessant kunnen zijn. Uiteraard zijn de onderwerpen iedere keer weer anders en houden wij u zo op de hoogte van alles wat er speelt bij DHSC.

Heeft u geen nieuwsbrief digitaal ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden. Tevens hebben wij ook een pdf versie gemaakt en deze versie kunt u terugvinden op https://www.vvdhsc.nl/ledeninfo/nieuwsbrief/

Daarnaast stellen wij ons graag aan u voor de komende reguliere nieuwsbrieven.

Voorstellen:

Mijn naam is Annette Richel, ik ben 41 jaar en gelukkig getrouwd met Martijn. Samen hebben we 2 kinderen en wonen we in Maarssen. Ik werk als Sales support en draai verschillende projecten. Mijn zoon Desley Beersma zit bij DHSC op voetbal bij JO13-2. Als hobby beheer ik verschillende websites en ben ik hobbyfotograaf. Daardoor vind ik het super leuk om DHSC te ondersteunen in het beheren van de website en het maken van een nieuwsbrief samen met Fred.

 

 

Ik ben Fred Dalderop 44 jaar,  getrouwd met Miranda en samen hebben wij 1 zoon. Ik werk al 21 jaar bij de Hema als allround dc medewerker en instructeur . Mijn hobby’s zijn voetbal & muziek. Ik heb zelf gevoetbald bij vv Utrecht, UVV, OSM75 en nu voetbal ik bij DWSM zondag 2. Voorheen was ik trainer bij OSM75 en  trainer/leider bij SVM Maartensdijk . Dit is mijn 1 e jaar bij DHSC en mijn zoon speelt in de 13-2. Het leukste vind ik om een steentje bij te dragen om DHSC verder te helpen.

Ga terug