Zoals jullie allemaal weten heeft Corona hard toegeslagen. Doordat wij als voetbalclub natuurlijk afhankelijk zijn van extra inkomsten d.m.v. kaartverkoop bij wedstrijden en van onze sponsoren, kunt u begrijpen dat deze extra inkomsten de afgelopen 2 maanden zijn vermindert.

Hierdoor hebben we een actie bedacht waarbij we u als lid vragen om de voetbalclub een warm hart toe te dragen. Doormiddel van de verkoop van rugtasjes willen we voor o.a. de jeugd een extra budget creëren voor het aankomende voetbalseizoen.

We hebben samen met onze hoofdsponsor Plus, Office Centre en Start the Future een leuke DHSC Rugtas ontworpen die we verkopen voor € 5,00 per stuk.
De opbrengst van deze tasjes zal in zijn geheel naar onze fantastische jeugd gaan.

Wie wil er nou niet zo’n mooie rugtas waar je voetbalschoenen in kunnen of die je straks kunt gebruiken als je weer naar school gaat?

Bestel snel want er is een beperkte oplage dus op = op!

De rugtasjes zijn verkrijgbaar bij Marcel de Graaf wedstrijdsecretaris of stuur een mail naar jeugd@vvdhsc.nl