Maandag 2de Paasdag was het dan weer zover het jaarlijks terugkerende “Leny en Roger van de Veer”toernooi. We hadden mooi weer en gezelligheid gewenst. We hadden het niet beter kunnen treffen. Onder het genot van een heerlijk zonnetje lekkere bijna zomerse temperaturen gingen de wedstrijden van start. Wat was het spannend en wat hebben de kinderen lekker lopen rekenen om maar binnen in de top 3 te eindigen. Hieronder hebben we de uitslagen voor een ieder nog even op een rijtje gezet. Wij kijken terug naar een sportief toernooi met dank aan de verschillende voetbalverenigingen. Onder het genot van een paaseitje van de paashazen konden alle familieleden,vrienden, opa’s en oma’s lekker genieten van een mooi toernooi.

Hierbij willen wij van de gelegenheid gebruik maken om alle vrijwilligers te bedanken voor het organiseren van het “Leny en Roger van de Veer Toernooi” onder leiding van Marcel de Graaf. Tevens willen wij alle sponsoren bedanken voor jullie bijdragen en de paashazen voor jullie aanwezigheid. De voetbalteams die aanwezig waren, maar uiteraard ook alle scheidsrechters, want zonder jullie hulp kunnen wij geen toernooi organiseren.

Uitslagen 11e editie:

JO-13

1. IJsselmeervogels
  2. Roda46
  3. Hercules
  4. DHSC
  5. Sportclub Deventer
  6. Sparta
  7. Spartaan

JO-14

1. Sparta
  2. Elinkwijk
  3. FC Amsterdam
  4. Quick
  5. DHSC
  6. Z.O.United
  7. SVM
  8. DESTO

Iedereen hartelijk bedankt voor jullie komst.

De foto’s die gemaakt zijn vind je hier KLIK HIER.  Mocht u bezwaar hebben en wilt u dat uw foto offline wordt gehaald dan kunt u een mail sturen naar redactiedhsc@outlook.com en zullen wij u zo spoedig mogelijk te woord staan.