Ledenvoordeel bij Donadoni Vuurwerk, alle leden van DHSC krijgen 20% korting bij aankoop van vuurwerk bij Donadoni.

Uitleg 20 % kortingscode ( code is DHSC20)

• U gaat naar www.donadonivuurwerk.nl
  • Maak Uw keuze en zet het in uw winkelmandje.
  • In uw winkelmandje wordt standaard een gratis artikel toegevoegd als u daar recht op heeft. (Voorwaarden hiervan kunt u vinden onderaan de pagina onder het kopje ‘Gratis vuurwerk’).
  • U kunt gebruik maken van het gratis vuurwerk of de kortingscode ‘DHSC20’ gebruiken om 20% extra vuurwerk naar keuze uit te zoeken.
  • De kortingscode vult u rechtsboven in het scherm van uw winkelmandje in en drukt op ‘Toevoegen’.
  • U ziet daaronder wat uw budget is dat u gratis kunt besteden.
  • Vervolgens klikt u op ‘Selecteer gratis artikelen’.
  • U wordt doorgestuurd naar de artikelen die u kunt uitzoeken.
  • Zoek daar uw artikelen uit en voeg ze toe door op het groene cadeautje te klikken.
  • Daarna ziet u in uw winkelmandje dat de korting er af is en kunt u afrekenen.
  • Hierbij alvast een voorproefje https://www.youtube.com/results?search_query=%23Jackhammer

• U moet minimaal €50,- besteden om de kortingscode te gebruiken.
  • Stuntprijzen worden niet meegeteld voor het kortingspercentage.
  • Het  (Stuntprijs artikelen kunnen wel gekocht worden).
  • Door gebruik te maken van de kortingscode vervalt het standaard gratis vuurwerk.
  • De kortingscode is alleen te besteden op www.donadonivuurwerk.nl
  • De code vervalt op 28 december 2019 om 00:01 uur.
  • Stuntartikelen zijn uitgezonderd van de korting (Stuntprijs artikelen kunnen wel gekocht worden)
  • Af te halen op 28, 30 of 31 december bij Donadoni Vuurwerk, Strijkviertel 46D in De Meern