Vandaag ging JO13-2 (2de klasse) vroeg onderweg naar een oefenwedstrijd tegen Spakenburg JO13-1 (hoofdklasse). Met een aangenaam zonnetje ter ondersteuning kregen we een aantal kansen in de eerste helft, helaas was het lot niet met ons en kon Spakenburg met 2-0 de eerste helft afsluiten.

De tweede helft begon goed met een doelpunt aan DHSC zijde, maar deze werd al snel afgestraft door Spakenburg met 3-1. DHSC knokte zich goed terug naar uiteindelijk 4-4. Uiteindelijk ruim een minuut voor het eindsignaal kon Spakenburg het nog beslissen met een doelpunt.

De eindstand van deze oefenwedstrijd is dus beslist door Spakenburg met een 5-4. Ondanks het niveauverschil van de teams, grote complimenten voor de jongens van de JO13-2 van DHSC.

Goed geknokt mannen hou dit vol!!