Het is al weer aantal weken dat de start van de competitie voor de jeugd van DHSC is begonnen en het is druk en gezellig op de club. We zijn ook druk bezig geweest om de website te up graden en hebben een “wiz kid” aangetrokken “Daniel Jonkman” voormalig jeugdvoetballer van DHSC die ons gaat ondersteunen; “welkom”.

Ook heten we welkom “Michel Hol” trainer 14-1 jongens, Mo Lyam

trainer jongens 9-2 & 9-3, jeugdvoorzitter R. Koetzier en jeugdcommissie lid K.van Dijl.

WELKOM allen.

De jeugdelftallen doen het goed en dat zien we terug aan een trotse trainer Abdelilah El Mamouni van de 11-1 die ongeslagen kampioen 1e gedeelte competitie is geworden. De patatjes en taart staat voor jullie klaar. Een aantal jongens van de onder 16-1 elftal die mochten meetrainen met het 1e elftal en waar 2 talentjes al hun debuut hebben gemaakt in het 1e elftal “Jesse Sneijder en Lorenzo van den Berg“ en natuurlijk is trainer Nordin rabbi Moulah trots op zijn jongens.

De meiden team M015-1 zijn ook goed aan hun seizoen begonnen en zijn ongeslagen. Hun jongste keepertje Kautar mag nu haar opwachting maken bij de 12-1 jongens.

Dus zoals jullie zien is het best wel druk en gezellig bij DHSC waarbij 2 pupillen “Frans van Walstijn” en Yassin Mohktar “Talentenstage” mogen lopen bij “Feyenoord” en Diego Jacobs bij “FC Utrecht”. “GEFELICITEERD”.

Ook hebben de 16-1 elftal van DHSC een uitnodiging gekregen om tegen “PSV” jeugd op de “Herdgang” een oefenwedstrijd te spelen en ook de 15-1 elftal kreeg een uitnodiging van “Feyenoord” om een oefenpotje af te werken op “Varkenoord”. Hierbij werden de elftallen vervoerd net als onze eerste elftal spelers in de spelers bus.

Als laatste willen we Daan Kaldi speler 14-1 beterschap wensen met zijn blessure herstel.

We hopen dat al onze pupillen met plezier blijven voetballen en zullen snel met meer informatie komen betreffende de nieuwe ontwikkelingen op DHSC jeugd gebied.

Groet,

Jeugdcommissie DHSC

Het MO15-1 team.

Hierboven: JO16-1 met de bus, voor de oefenwedstrijd tegen PSV.

Hierboven: JO15-1 bij Feyenoord te gast voor een oefenwedstrijd.

Hierboven: Frans van Walstijn op stage bij Feyenoord!

Hierboven: Diego Jacobs op stage bij FC Utrecht!