Nu er de afgelopen dagen meer Coronabesmettingen in Nederland bekend zijn geworden, worden er veel vragen over gesteld. Daarom willen wij onze voetballers en bezoekers graag wat meer duidelijkheid geven.

Vooralsnog gaan alle trainingen en wedstrijden bij DHSC gewoon door.

11-03-2020 Bericht KNVB

Het gaat om de thuis- en uitwedstrijden van alle Brabantse veld- en zaalvoetbalverenigingen. Ook alle door de KNVB georganiseerde bijeenkomsten in Brabant vinden geen doorgang. De genomen maatregelen gelden tot en met maandag 16 maart. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken. De afgelaste amateurwedstrijden in Brabant zullen op een nader te bepalen datum worden ingehaald. In de rest van Nederland gaan de amateurvoetbalwedstrijden wel gewoon door.

Maatregel

De maatregel moet eraan bijdragen dat verdere verspreiding van het coronavirus wordt tegengegaan. Gisteren riepen de Brabantse veiligheidsregio’s op om de aankomende zeven dagen zo min mogelijk sociaal contact aan te gaan.

Gisteren werden alle wedstrijden van het betaald voetbal die in Brabant gespeeld zouden worden al afgelast vanwege het coronavirus.

Bron: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59592/geen-wedstrijden-brabantse-amateurvoetbal-tot-en-met-maandag