Graag even uw aandacht voor het volgende. Als vereniging doen wij er alles aan om onze leden, de vrijwilligers en de toeschouwers in een veilige omgeving plezier aan de voetbalsport te laten beleven. Wij kunnen dit niet alleen en hebben iedereen binnen de vereniging daarbij nodig!

Let op wij kunnen u hierop attenderen!!

Ouders/toeschouwers langs de lijn, fijn dat ze er zijn, maar….

• Velden zijn alleen toegestaan voor speler, leiders en trainers. Zou u zo vriendelijk willen zijn om de velden niet te betreden.
  • Geef blijk van uw belangstelling, ga dus zoveel mogelijk mee naar de voetbalclub van uw zoon of dochter. Wees enthousiast, stimuleer uw zoon of dochter en de medespelers.
  • Blijf positief, juist bij verlies. Wordt niet boos, de volgende keer beter. Vraag eens hoe de wedstrijd was i.p.v. met hoeveel heb je gewonnen.
  • Gebruik geen tactische kreten, want ze hebben het soms al moeilijk genoeg met de bal, zichzelf en de tegenstander. Laat het coachen over aan de leider/coach.
  • De scheidsrechter doet ook zijn best, bemoei u niet met zijn beslissingen. Indien u het niet eens bent met een beslissing bespreek dit dan met de coach/leider. Hij kan indien nodig na de wedstrijd e.e.a. nog bespreken met de scheidsrechter.
  • Wilt u echt inhoudelijk met voetbal bezig zijn, neem dan contact op met iemand van de jeugdbestuur. We kunnen altijd goede coach/leiders en trainers gebruiken.
  • Geef het goede voorbeeld en rook niet op voetbal- of trainingsveld.
  • Zorg dat uw kind op tijd is op trainingen en wedstrijden en schone kleding en douchespullen mee neemt.
    Leer uw kinderen de gedragsregels van onze club. Zorg dat uw kind de kleedkamer, kantine en velden schoon achterlaat na trainingen en wedstrijden.