Fysio van Leeuwen zal DHSC in het seizoen 2019-2020 medisch begeleiden. De praktijk met verschillende specialisaties en trainingsfaciliteiten is gevestigd in de Meern. Vanuit de praktijk zullen Leroy Scheffer en Stephan Visser betrokken zijn bij de club.

Leroy is fysiotherapeut en bijna afgestudeerd osteopaat. Met zijn jarenlange ervaring bij V.V. de Meern zal hij zich inzetten voor het inloopspreekuur en het voorlichten van jeugdtrainers op sportmedisch gebied.
Stephan is sportfysiotherapeut en zal met zijn ervaring als fysiotherapeut van FC Utrecht verantwoordelijk zijn voor de medische zaken van het eerste elftal.

Naast de fysio’s zijn Edwin Hendriks en Roel Frankel gediplomeerd sportmasseurs. Zij zullen de selectie van DHSC begeleiden op de trainingsavonden en wedstrijden. Edwin is een bekende voor de club en is al een aantal jaar betrokken als sportmasseur van de selectie. Roel is de afgelopen 5 jaar sportmasseur geweest bij het eerste elftal van FC Utrecht, wij zijn erg blij dat hij met zijn jarenlange ervaring is toegevoegd aan de medische staf van DHSC.

Ga terug