Een Gelukkig, Gezond en Sportief 2022 allemaal!

Beste leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren en belangstellenden van de voetbal vereniging DHSC,

Om te beginnen voor iedereen de beste wensen en een gezond 2022. Helaas ook dit jaar in verband met COVID, geen nieuwjaarsreceptie. Vandaar deze nieuwjaarsboodschap namens het bestuur/jeugdbestuur.

2021 is een bijzonder jaar geweest. De ene lockdown volgde de andere lockdown op. Van jong tot oud, voor iedereen, gewoon lastig. Ook voor het voetbal geldt dat een regelmatig competitie/trainingsverloop er niet in zat. We realiseren ons uiteraard heel goed dat Covid-maatregelen nodig waren en nodig zijn en vandaar we ook een diepe buiging doen voor onze trainers, spelers, ouders, vrijwilligers, sponsors en supporters.

Een beetje goed nieuws

Er komt meer ruimte voor jongeren om buiten te sporten. Vanaf dinsdag 11 januari mogen jongeren tot en met 17 jaar tot 20.00 uur actief op de velden zijn. Goed nieuws dus! Alle trainingen vinden plaats volgens schema.

De KNVB heeft besloten dat tot en met vrijdag 21 januari alle competitiewedstrijden in het amateurvoetbal komen te vervallen, vanwege de huidige coronamaatregelen.

Op vrijdag 14 januari maakt het kabinet de nieuwe coronamaatregelen bekend.

Contributie 2021/2022

Een nieuw jaar willen we allemaal goed op orde beginnen. Daarom graag jullie aandacht voor de contributie.

Voor onze jeugdleden moet deze voor vrijdag 21 januari 2022 zijn betaald anders kunnen de jongens of meisjes niet voetballen. Is er een reden dat de betaling niet lukt neem contact (leden administratie) met ons op (030 – 244 33 46).

U-Pas houders

De U-pas is een gratis meedoen-pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht. U dient zelf zorg te dragen voor het verstrekken van de juiste gegevens en voldoende saldo. Een kopie van de U-pas dient u mee te nemen bij inschrijven.

Welke afspraken zijn belangrijk i.v.m. corona-maatregelen

• Bij trainingen verzoeken wij ouders in het “midden gangpad” van de coffee container te blijven tot dat de corona maatregelen versoepelen. Dus niet langs de trainingsveld a.u.b.
  • Ouders betreden niet het veld tijdens trainingen en wedstrijden (alleen trainers/leiders/TC)
  • Ben je ziek of heb je klachten blijf thuis, houd uw kind thuis.