Hallo, mijn naam is Jan-pieter Tuininga. Ik ben Talentversterker bij DreamTeambuilding Nederland. Als docent bij NOCNSF (4 inzichten over Trainerschap) en Trainerscoach bij verschillende sportbonden richt ik mij op de unieke kwaliteiten van trainers, coaches en spelers zodat ze het beste uit zichzelf en anderen halen. Daarnaast werk ik samen met de Sportpedagoog (www.sportpedagoog.com) waarbij trainers en teamleiders bij voetbalclubs worden ondersteund in het stimuleren van een positief sportklimaat voor jeugdvoetballers. Dit ga ik ook bij jullie doen. DHSC heeft er voor gekozen om nog meer samen te werken aan een club waar voetbalplezier en ontwikkeling voorop staan. Aan de hand van bijeenkomsten met bestuur, trainers, teamleiders en ouders zullen we aan de slag gaan met het creëren van een voetbalomgeving waarbij acceptatie, plezier en motivatie hand in hand gaan met prestatie!

Tot gauw.

Met sportieve groet,