Wind met orkaankracht maakt voetbal onmogelijk…

Onder een straffe wind in Veen, dat voetbal haast onmogelijk maakte, heeft DHSC wederom van zichzelf verloren en daarmee de wedstrijd tegen Achilles Veen (1-0).

In de wetenschap dat Sportlust’46 vandaag tegen SC Feijenoord speelde was DHSC er alles aan gelegen om tegen Achilles Veen drie punten te halen. Dat dit echter niet gebeurde mag DHSC louter zichzelf verwijten, zonder Achilles Veen te kort te doen want zij waren feller, speelden meer met het mes tussen de tanden en anticipeerde beter op de natuurlijke elementen.

Omdat Sportlust’46 haar wedstrijd won, klom zij over DHSC heen in deze ongemeen spannende competitie. Voor interim trainer Jeffrey Sneijder en zijn staf wacht een mooie uitdaging om de komende trainingsweek weer olie in de motor te krijgen in plaats van het zand dat er nu in lijkt te zitten.

Zaterdag aanstaande wacht de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen. De heenwedstrijd werd toentertijd dramatisch verloren, dus genoeg reden als sportman om dit recht te zetten. Er zal dan wel een ander DHSC op het veld moeten staan dan wat men heeft laten zien tegen Achilles Veen. De wedstrijd in Ondiep start om 14:30 uur. Tot dan!