Aankomende zaterdag 25-5 moet het gaan gebeuren. De laatste wedstrijd in de competitie die tevens ook gaat bepalen wie er uiteindelijk met de eer gaat strijken als kampioen van de 1e klasse A .

DHSC speelt uit bij CWS in Wilnis. DHSC welke op het ogenblik 2 punten voor staan op zijn achtervolger ARC zou voldoende moeten hebben aan 1 punt. Dit omdat het doelsaldo met 14 goals in het voordeel is voor de mannen van John Vink en zijn staf. Echter gaan de mannen natuurlijk voor de volle 3 punten.

Al met al dus een spannend slot op de laatste dag en wij zien dan ook graag dat u ons massaal komt ondersteunen in Wilnis. Voor supporters is er een bus gereserveerd welke rond om 12.45 uur zal vertrekken.

Via onze wedstrijdsecretaris wedstrijdsecretaris@vvdhsc.nl Marcel de Graaf kunt u een plek reserveren.
Kinderen zijn gratis volwassenen € 5,-

Wij hopen op een goed afloop en de kampioensschaal na 90 minuten in de lucht te kunnen tillen.
Bij een positief resultaat zal er na afloop een feestje plaats vinden bij DHSC.

WIJ WILLEN GRAAG BENADRUKKEN DAT DIT FEESTJE ALLEEN TOEGANKELIJK IS VOOR LEDEN VAN DHSC EN GENODIGDEN.

Wedstrijd:
CSW – DHSC