Onder toeziend oog van Wesley Sneijder en de vaste supporters werkte DHSC vanmiddag toe naar de zinderende apotheose die haar wacht in de komende 3 weken. Dat er de komende week werk aan de winkel is voor de staf en spelers moge na vanmiddag duidelijk zijn, want de oefenwedstrijd tegen Maarssen liet weinig positieve punten zien. De uitslag van 2-2 was verdiend, terwijl Maarssen toch echt twee niveaus lager speelt.

Maarssen speelde vrijuit, met vele spelers die een DHSC verleden hebben, en hanteerde waar nodig ook nog eens de botte bijl. Vooral de enkels van Rodney Sneijder moesten het in de eerste helft ontgelden. Was het dan een gemene wedstrijd? Dat in het geheel niet, Maarssen beet gewoon van zich en legde bij tijd en wijlen prima combinatievoetbal op de mat. Het enige hoogtepunt van de kant van DHSC in de eerste helft leverde de ploeg ook meteen een 1-0 voorsprong op. Een prachtige voorzet van Dennis de Loos en een dito kopbal van Ryan de Jong zorgde dus voor een wijziging in de brilstand met rust.

Na de rust, met daarin vele wissels aan de kant van DHSC, bracht niet een uitbouw naar een hogere uitslag, wat gezien het spelers potentieel wat binnen de lijnen kwam men wel had mogen verwachten. Maarssen kwam daarentegen terug tot 1-1 na weinig doortastend verdedigen van de thuisclub. Niet veel later bracht geklungel van de reservekeeper van Maarssen DHSC weer op voorsprong. Deze tussenstand werd niet de einduitslag, want Maarssen maakte nog 2-2.

Maarssen kan met een goed gevoel toeleven naar hun slot van de competitie en hopelijk het kampioenschap in de Derde Klasse en DHSC heeft dus nog huiswerk te doen in de komende week waar zaterdag aanstaande de uitwedstrijd tegen Argon op het programma staat.

Staf, spelers, bestuur en begeleiding hopen dat er vele supporters de Ondiepers komen aanmoedigen de komende weken.

Tot zaterdag in Mijdrecht!