Op woensdagavond 24 april, speelt FC Utrecht thuis tegen Fortuna Sittard! Bij deze spannende Eredivisiewedstrijd kunnen de leden van DHSC tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn.

Dat is één van de voordelen die je hebt als lid van RAC-club DHSC! Leden (maar ook partners, familieleden en vrienden; noem maar op!) tot 16 jaar kunnen voor FC Utrecht – Vitesse voor €7,50 een kaartje kopen. Voor volwassenen geldt het bijzondere tarief van €12,50.

Maar ook DHSC profiteert mee, want per verkocht kaartje wordt door FC Utrecht €2,50 gestort in de clubkas van jullie.

Het bestellen van de kaarten gaat eenvoudig en snel via www.fcutrecht.nl/dhsc

Nog even in het kort:

• FC Utrecht – Fortuna Sittard, 24 april om 19:45 uur in Stadion Galgenwaard.
  • Kaarten te koop voor leden van DHSC voor €7,50 (tot 16 jaar) en €12,50 (volwassenen).
  • Per gekocht kaartje gaat er €2,50 in de clubkas van DHSC. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten.

Tot ziens in Stadion Galgenwaard op woensdag 24 april!