DANK ALLEMAAL!!

Wat een event was dit zeg! Met een eindresultaat waarbij we ruim Î 25.000 hebben opgehaald. Niet te geloven.

Onze burgemeester Sharon Dijkstra, die bekend staat als maatschappelijk betrokken, de familie Sneijder (no need to say more 😉 plus het hele bestuur van DHSC wil iedereen ontzettend bedanken voor inzet, support & gedachten die uitgaan naar Oekraine. Want daar doen we het tenslotte voor.

Dank jullie wel allemaal en het fijn om te zien hoe betrokken, warmhartig en gezellig iedereen is.

DHSC: Mooiste club van Uutje

Levent Kaldi “Het voelt zo goed om iets voor Oekraine te kunnen doen. Natuurlijk is het een druppel op een gloeiende plaat, maar niets doen past niet bij onze club. En onze hulp stopt hierbij niet he; we zijn nu alweer bezig om te kijken wat we nog meer kunnen opzetten want ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Wordt dus vervolgd!”.

Tot snel.

Levent Kaldi