Voor het seizoen begon werd DHSC gebombardeerd tot titelfavoriet en heeft deze waargemaakt. Periode 2 en 3 werden gewonnen en met 5 punten voorsprong op concurrent ARC kon na afloop van de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen CSW Wilnis de champagne ontkurkt worden.

Na de eerste 8 wedstrijden van het seizoen, waarin er een schamele 8 punten werden behaald gaf niemand een stuiver voor de kampioen kansen van de Ondiepers. Een 11e plek op de ranglijst gaf ook geen rooskleurig beeld. Na enkele harde ingrepen en het trainingskamp in Qatar werd er van een stel individualisten een groep gevormd. Cruciaal in de titelstrijd, bleek achteraf, de uitwedstrijd tegen ARC begin januari die met 1-2 werd gewonnen. Deze wedstrijd werd op karakter gewonnen en bleek dat de equipe van trainer John Vink ook dit soort topwedstrijden kon winnen met niet alleen mooi voetbal.

De DHSC motor kreeg nog 1 keer roet in het filter toen men begin maart verloor van AFC, echter dit bleek een klein smetje te zijn op een fantastisch seizoen. In 26 wedstrijden 17 keer winnen met een doelsaldo van 71 voor en maar 33 tegen kan je stellen dat het publiek aan haar trekken is gekomen.

DHSC mag als eerste Utrechtse club in de historie volgend seizoen uitkomen in de zaterdag Hoofdklasse. Welke Hoofdklasse het gaat worden, A of B, is nog niet bekend. Dat we mooie tegenstanders zullen gaan ontmoeten staat al wel vast. Gerenommeerde zaterdag clubs als Genemuiden, Staphorst en Sparta Nijkerk zullen nu al met angst en beven hopen dat ze niet tegen de Utrechtse armada uit Ondiep hoeven uit te komen.

Met wat wisselingen in de selectie zullen we vanaf eind juli de strijd gaan aanbinden in het nieuwe Hoofdklasse avontuur.

Tot slot willen wij als staf en spelers iedereen bedanken die dit kampioenschap mede mogelijk hebben gemaakt: sponsoren, bestuur en toeschouwers! Een speciaal woord van dank ook aan Wesley Sneijder, de man die in de groep is gaan staan toen we het hard nodig hadden en door zijn aanwezigheid er mede voor heeft gezorgd dat DHSC 1 team met 1 taak had.

Tot in het nieuwe seizoen!