Procedure van inschrijven

Je wilt lid worden van onze voetbalvereniging? Voetbal is er voor iedereen die plezier wil maken en dit kan bij DHSC. Plezier en sportiviteit gaan hier boven alles. DHSC beschikt over twee kunstgrasvelden en een echte grasmat. Dankzij onze kunstgrasvelden is het vrijwel altijd mogelijk om een wedstrijd te spelen en zeker te trainen.

Bent u geinteresseerd? Neem dan contact op met wedstrijdsecretaris@vvdhsc.nl of kom eens langs bij de club.

Nadat de inschrijving is geregistreerd zal er contact met je worden opgenomen omtrent plaatsing in het team waarin je komt te spelen. We hopen je snel op bij DHSC te mogen begroeten!

Let op! mogelijk kunnen wij u dit seizoen nog niet plaatsen in een team vanwege de hoeveelheid aanmeldingen die wij hebben. Wel kunt u zich inschrijven voor het volgend seizoen en bent u uiteraard van harte welkom om te komen kijken!

Overschrijvingen van en naar DHSC

Overschrijvingsprocedure KNVB

Vrijwilligers

DHSC is altijd op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers houden onze vereniging draaiende. Denk hierbij aan scheidsrechters, trainers, maar zeker ook bestuursleden. Helaas is er momenteel een tekort aan vrijwilligers bij DHSC. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar:
info@vvdhsc.nl.