Kom voetballen bij DHSC Utrecht!

Wil je ook voetballen bij een gezellige, sportieve en groeiende sportclub? Bij DHSC ben je dan aan het goede adres. Sportiviteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met plezier haal je de beste resultaten en door resultaten groeit het plezier.

Past dit bij jou en wil je graag een keer kennismaken of meedoen met een proeftraining? Kom gerust eens langs!

Procedure van inschrijven

Je wilt lid worden van onze voetbalvereniging? Voetbal is er voor iedereen die plezier wil maken en dit kan bij DHSC. Plezier en sportiviteit gaan hier boven alles. DHSC beschikt over twee kunstgrasvelden en een echte grasmat. Dankzij onze kunstgrasvelden is het vrijwel altijd mogelijk om een wedstrijd te spelen en zeker te trainen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met wedstrijdsecretaris@vvdhsc.nl of kom eens langs bij de club.

Nadat de inschrijving is geregistreerd zal er contact met je worden opgenomen omtrent plaatsing in het team waarin je komt te spelen. We hopen je snel op bij DHSC te mogen begroeten!

Overschrijvingen van en naar DHSC

Overschrijvingsprocedure KNVB

Vrijwilligers

DHSC is altijd op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers houden onze vereniging draaiende. Denk hierbij aan scheidsrechters, trainers, maar zeker ook bestuursleden. Helaas is er momenteel een tekort aan vrijwilligers bij DHSC. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar:
info@vvdhsc.nl