Kom voetballen bij DHSC Utrecht!

Wil je ook voetballen bij een gezellige, sportieve en groeiende sportclub?

Bij DHSC ben je dan aan het goede adres. Sportiviteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met plezier haal je de beste resultaten en door resultaten groeit het plezier.

Je wilt lid worden van onze voetbalvereniging? Voetbal is er voor iedereen die plezier wil maken en dit kan bij DHSC. Plezier en sportiviteit gaan hier boven alles. DHSC beschikt over twee kunstgrasvelden en een echte grasmat. Dankzij onze kunstgrasvelden is het vrijwel altijd mogelijk om een wedstrijd te spelen en zeker te trainen.

Procedure van inschrijven

Om mee te doen vragen wij om een kleine jaarlijks bijdrage. Het bedrag dat wij hiervoor vragen is afhankelijk van leeftijd en financieel vermogen (U-pas houders). Bekijk de contributie voor seizoen 2021/2022.

Let op! DHSC heeft bij verschillende teams wachttijden, ook dat zullen wij dan aangeven.

Geïnteresseerd?

• Vul het onderstaande inschrijfformulier in.
  • Nadat de inschrijving is geregistreerd zal er contact met je worden opgenomen omtrent plaatsing in het team waarin je komt te spelen.

We hopen je snel op bij DHSC te mogen begroeten!

Uw gegevens