DHSC EVENT: WIJ HELPEN OEKRAÏNE

Datum
Zondag 27 maart

Tijdstip
Vanaf 11.00 uur

Op zondag 27 maart organiseert DHSC een event om geld in te zamelen voor Oekraïne. DHSC staat namelijk vierkant achter het getroffen land. Vanaf 11.00 uur kan je bij ons terecht voor trainingen die door de Sneijder Academy wordt verzorgd (hier moet je je wel van te voren voor inschrijven) en dit tijdstip is ook het startsein voor alle andere activiteiten en entertainment. Voor jong & oud: iedereen is welkom.

Bij dit event zijn uiteraard ook Oekraïense gezinnen uit Utrecht aanwezig. Want daar doen we het tenslotte voor. Wij zorgen ervoor dat ze opgehaald en thuisgebracht worden. Wesley Sneijder neemt onze speciale gasten in ontvangst!

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat deze gezinnen een onvergetelijke dag hebben. Dat is wel het minste wat we voor ze kunnen doen.

Speelparadijs
Voor de kleintjes is er een geweldig speelparadijs waar ze zich lekker kunnen uitleven op o.a. een springkussen en een stormbaan, maar er zijn nog veel andere leuke speelmogelijkheden. Ook kan je suikerspin eten en is er een clown voor nog meer vertier.

Sneijder Academy
Om 11.00 uur beginnen de eerste trainingen uit het programma van de Sneijder Academy. Geheel in zijn stijl zijn er de hele dag door verschillende techniektrainingen, losse trainingen en keeperstrainingen. Wesley Sneijder en andere bekende voetballers zijn hier bij aanwezig en zullen hun skills graag aan jullie laten zien (zodat jij straks nog beter de bal beheerst).

Hoofdmatch: Team Wesley Sneijder vs. Creators FC
Om 12.00 uur begint de Strijd der Titanen. Wesley Sneijder komt met zijn team in actie tegen het elftal met daarin de grootste YouTubers van Nederland en België. Dat belooft dus wat! Bekende Nederlanders zoals Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer en Andy van der Meijden zijn daarbij van de partij.

Entertainment: live optredens artiesten
Vanaf 14.00 uur kan je kijken en/of luisteren naar Hollandstalige muziek van verschillende Nederlandse artiesten. Er komen echt leuke artiesten die zorgen voor een gezellige sfeer.

Kaartverkoop
Een kaartje kost € 5,00 per persoon en is aan het hek verkrijgbaar.

Hopelijk tot zondag!
Bestuur DHSC

Bekijk het volledige programma